1

Topic: Forumi mbështetje Verzioni në spanjisht

Mirë se vini në forum mbështetje Verzioni !
Verzioni - është një forum i thjeshtë , të lehtë dhe të shpejtë . Verzioni është e lehtë për të instaluar dhe konfiguruar . Verzioni shkon në php.

Shkarko Verzioni mund të jetë lidhja në krye të forumit . Për të instaluar të Verzioni , hap zinxhirin atë në rrënjë ose një dosje të zgjedhur , për shembull : / forum /.
Krijo një databazë të re.

Pastaj klikoni your-site.com/forum/~~dobj link.
Plotësoni të gjitha fushat për të vendosur .

2

Re: Forumi mbështetje Verzioni në spanjisht

Për instalimin Verzioni , ka shumë extensions . Në këtë forum , ju do t'i gjeni në seksionin Zgjerime.

Për të instaluar një zgjatje të re , së pari ta shkarkuar atë . Pastaj, hap zinxhirin e dosje / extensions /.

Identifikohu për të Administrimit - > Zgjerime
dhe instaloni extension shpaketuar .

3

Re: Forumi mbështetje Verzioni në spanjisht

A ju dëshironi të instaloni një temë të ndryshme për Verzioni ? Kjo nuk është një problem. Në këtë forum , një shumë prej tyre . Styles dhe tema ju mund të shkarkoni , shikoni Styles .
Për të instaluar një temë të re , unzip arkivin në një dosje /style/ .

Pastaj futni cilësimet themelore dhe zgjidhni stilin e specifikuar . Warning ! Style mund të zgjidhen për të gjithë përdoruesit dhe vizitorët , si dhe në mënyrë individuale për çdo përdorues . Për ta bërë këtë , hyni në profilin tuaj dhe të vendosur temën e zgjedhur .

4

Re: Forumi mbështetje Verzioni në spanjisht

Unë kam një pyetje . Si për të komunikuar në këtë formë?

Gjuhët kryesore të Forumit është anglisht dhe rusisht . Por në fund të forumit , ju mund të zgjidhni përkthim automatik në gjuhën tuaj amtare.

Nëse ju nuk e dini anglisht , atëherë shkruani në gjuhën e tyre . Ne do të përpiqemi për t'ju ndihmuar.